Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Wednesday, January 12, 2011

"kau jadi la fatima 6 tahun lepas balik" - faiz

*lagi entri emo dengan diri sendiri.

In 3 months time (insyaallah) i'll graduate as mechanical engineer. Now, my concern is finding the job. Update resume, apply situ sini. There's one company that i dream to work in their R& D department. Aku bagitahu faiz and he said, GOOD, go for it.

The problem is.........

Aku sangat-sangat la rendah diri sekarang.

Remeber the last post about 'Tuhan dah susun elok dah'? How i ruined my self for 2-3 years. The consequence is destructive. Walaupun aku managed to bangun balik few semester after that, tapi not enough untuk cover up apa yang aku abaikan; MY STUDY... which lead to my result.

my current result is not strong enough for me to apply and secure that job. So in order for me to apply that position, i have to work really hard this sem, like never before, and this one is a problem for me. After 6 years, how i am suppose to get the momentum?

so faiz cakap :
"Ko boleh punya, ko jadi la fatima 6 tahun lepas balik"

ok, seriously, do u wanna see who is 2005-fatima?

This is
walaupun selekeh dan ber-braces. but i'm proud to be that girl.


the seriously skema, nerd, selekeh, pakai braces, annoying-mesti-nak-join all school activities, tido dalam kelas, sanggup guna lampu luar dorm untuk study sebab lepas pukul 11 kena light off, mesti wat latihan walaupun 2-3 soalan, notes kalerful, ada buku rujukan tambahan for every subject. tak cakap dengan laki dalam kelas padahal bising kat asrama, bajet 'tan' padahal sunburn sebab kena turun training basketball dari pukul 3 sampai pukul 6.30 petang dan kadang-kadang pakai glasses.

unnecessary description included. abaikan.

so that was 2005-fatima.

after all that destructive years, macam mana nak jadi macam tu balik? tell me?

so i decided, to erm.. not to be 2005 but to be 2011 fatima with little bit modification, the hardworking & determined type. *hopefully.



cheers 2011.

sapa-sapa yang baca ni, doakan saya supaya dapat my dream job tu. if i get that job, i would be the happiest person and the most important thing is, it will be the best gift for my parent. Kalau dapat yang lagi better, Alhamdulillah. =)

Amin.


 p/s : rindu gila budak2 dalam gambar ni. 4BB Bentara Yusof; 2005.

1 comment:

Anonymous said...

weh..ak ad laa lm entry n..huhu..