Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Saturday, May 16, 2015

Blog Balik

Rasa nak berblog balik.

Bila baca balik semua blog-blog yang aku follow, rasa macam naik time machine. Balik semula ke zaman 2007-2010.

Even khatamkan balik entri-entri lama aku, from 2007, zaman blog aku nama 'Monolog Mentah'.

Told abah pasal a few bloggers yang buat duit melalui nuffnang, riban2 cek sebulan.

Abah cakap:

"Jadi blogger tegar dan ramai pengikut kena kental. Post tak boleh ikut emosi. Kena selalu maintain content, kalau informative lagi bagus, baru orang nak baca"

Aku. Angguk.

Tapi dalam hati...

Abah baca blog ke? Macam tahu banyak je pasal blogging.


Lama aku private blog ni. Sahabat baik tiba-tiba tanya kenapa private.


IDK.