Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Thursday, February 18, 2010

eat and tell

In a week, tiba-tiba aku, Syed & Faiz bernafsu makan 'besar'.

Mula-mula

Lunch at
Kenny Rogers
Coffee break kat Coffee Beans

Caramel café au lait and cake

Sushi King
Mine : Sake, Kanikama, Smoked Salmon & Sake Mayo
Next day
Carls Junior
Western Bacon Cheese Burger. Must try.

Subway, Old Town & Kopitian Bangi tak payah cakap.

Asal kena study, tak pun takde orang nak teman makan, memang McD lah duk melantak hari-hari. Yang ni tak perlu tunggu minggu ni, rasanya memang typical budak tempat aku semua akan jadi camni bila dah muak makan nasi. Every sem. Tak sihat seh.

Jadi penutup before cuti CNY ni

The Manhattan Fish Market.
Special. sebab to be truth, yang ni first time ever aku makan kat sini since i'm not into fish-based recipe that much.

So dengan Syed & Faiz, gerak ke Alamanda untuk dinner.

Syed & Faiz with his 'xoxo' iPod

Muka terlebih excited. Sorry.

Appetizer : Fried Country Mushrooms

Main Course 1: Pacific Cod Manhattan Fish n Chips


Main course 2 : Manhattan Seafood Platter for two

Overall, OK. Untuk yang memang suka masakan dari ikan, memang berbaloi. Portion pun banyak sampai full perut. Tapi tulah, aku tak into sgt dgn fish based masakan. Worth untuk try pergi makan. Harga dalam range Chili's. Tapi aku prefer Chili's lagi for obvious reason la kan.

After that, we'r heading to GSC for 'Adnan Sempit', sempat karaoke 3-4 lagu and main game kat arked. Then, balik. Adnan Sempit pun not that bad.


=)



*I bet with enche H, if one of us dapat naikkan berat badan idaman, someone akan belanja aku Nando's OR aku kena belanja dia Kenny Rogers.

No comments: