Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Sunday, February 22, 2009

Dinner at CyberView

Fine Dining, theme-Corporate.

Rupanya penat jugak eh blaja dining etiquette neh. Pegang garfu nk kena kemas, nak buang makanan dari mulut pun kena tukar sudu, nak g toilet pun ade cara. Mak aih.. rimas...

senyum tipu. xsabar nak makan neh!


Appetizer : Caesar Salad with Parameasan Cheese (Sah2 laa aku xmakan)
Soup of the day : Cream of Mushroom Soup (lil bit pahit)
Main Course : Crispy Chicken with Risotto, asparagus and asjdfwehf(?) (aku lupa namanya)
Dessert : Creme Brulee with Ice Cream (oh. sanggggggaaaaaaatttt sedap weh!)

ni laa dessert nye.. nyum nyum!

Lepas makan, cam biasa ada lucky draw and my lucky number is 3001. Jadi boleh pulang dengan set mandian Body Shop.

100% recycled paper



Tapi, harus jeles ngan kak Onny yang dapat hadiah penginapan worth RM900!

sedang cuba memindahkan ke-lucky-an dari kak onny

Walaupun berpakaian seperti bini Mafia, sesi bergambar bersama rakan-rakan mesti ada. Namun pada hari kejadian, Incik Tuty, Incik Tya and Inche Dot tiada.

see, aku ada enam bodyguards!


Jadi, terima kasih to Career Unit sbb anjurkan dinner nih.




2 comments:

.darL. said...

bini mafia.
LOL!

a n o n said...

haha.. tu laa..
hafeez ar cakap macam bini mafia
adeh!