Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Tuesday, February 3, 2009

A Men's Guides to a Women's Bathroom by Jo Barret

Review book lagi..

Baru saje usai membaca novel ni.
Kelakar, romantik dan paling mengejutkan,
apa yang author tulis pasal 'Perempuan & Bilik Air'
memang 98% tepat.

Aku paling kagum bila aku dapat tahu yang author buku ni sebenarnye lelaki.
Gosh!
Cara dia tulis boleh buatkan kita lupa yang dia sebenarnya seorang lelaki
sangat detail, sangat urmm tepat.

Meet Claire and her story inside this book!

*aku bagi 4 bintang.

---------------------------
Review2 sebelum ini

Singletini by Amanda Tremble (3.5/5)

Utopia Trauma by Rahmat Harun (4/5) sbb aku sgt suka malay poems and literatures

Antologi Kacak Jelita - (3.5/5)

Kasut Biru Rubina by Sufian Abas (4.5/5) - buku yang aku baca banyak kali pun aku boleh gelak sorang2

Sabotaj 3 by Sindiket Soljah (4/5)

Chiken Soup for Teenage Soul Series (4.5/5) yeah aku sgt suka baca siri buku ni

Buku Untuk Filem KAMI - Selengaraan Ahmad Kamal Abu Bakar

*Ni semua latest buku yang aku baca. Yang len dah lupa. urghh!

Currently baca buku:

New Moon by Stephenie Meyer (sequel kepada novel Twilight)

NotaMinda: Terbayang-bayang kekacakan Edward Cullen. drooling!

2 comments:

Nissie said...

nak pinjam, nak pinjam :P

a n o n said...

nak pinjam yang mana satu?