Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Monday, August 24, 2009

Eby ckp buku dah sampai

Cuti hari tu sempat order buku ni. Pelancaran buku ni 15 Ogos, but tak dapat pergi since aku kat Terengganu masa tu. Semalam tengah chatting dengan si budak kecik, dia bagi tahu buku dah sampai. Acik dah baca dan dia kasi review kat aku. Menarik. Tak sabar nak balik rumah.

Jatuh cinta pada karya Sufian Abas masa aku baca first buku dia,
Kasut Biru Rubina.

Ayatnya agak kompleks tapi masih boleh difahami. Penuh metafora. Buat aku reka pelbagai konklusi untuk setiap cerita dalam Kasut Biru Rubina. Sekarang turn
"Matanya Teleskop, Hatinya Kapal dalam Botol Kaca". Seksaited nak baca.

Oh ya. Buku ni limited edition.

No comments: