Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Monday, October 4, 2010

GPM

kali kedua title short form. GPM ni group hasil dari Program Baktisiswa kat Temai. Kebanyakkan ahli GPM adalah bekas-bekas MT dan urusetia program tu. Jadinya lepas program tu, kami still keep in touch dan setiap petang jumaat akan menjejakkan kaki ke pasar malam putrajaya untuk melantak kuetiaw mutiara. maka tertubuhla GPM ni. bila dah slalu jumpa, adalah ativiti2 lain yang dirancang. eheh, ayat dah macam report kelab dah. ok teruskan dengan gambar-gambar.

Steamboat and gathering at Tupai-tupai

mantan mantan Baksis : s/u, ketua biro program, bendahari, ketua biro perhubungan.
semangat berbincang sampai cheekbone pun taknak kalah.. hahah


gambar sebelum balik

Shopping Raya 2010


masa ni kat sogo. aku baru sampai sebab bangun lambat.

buka puasa pukul 8 malam.

muka keletihan. ada hati lagi nk g karaoke. last2 tak jadi sebab semua dah flat

and paling latest

Jamuan Raya 2010


gambar keluarga GPM

azrie,zubir, nipa,diba, syuk, pehe, aku dan yana

petang kat College of IT cantik

bersama dengan organizer & co-organizer Jamuan Raya


memandangkan dalam photoshoot mood, maka meminta photographer shootkan gambar bajet artis limanam keping
.muka perasan macam nk mintak penampar.

next aktiviti adalah Broga Hills, karaoke and photoshoot outing. Insyaallah.




1 comment:

anis said...

memang nak kene penampar pon!!!!
meh nek perak aku bagi penampar bota kat hang hahaha!!!
nak penampar bota kanan or bota kiri??