Welcome

Assalamualaikum & Bismillahirahmanirrahim

Sunday, July 10, 2011

Picnic! - An Evening with family

Semalam, kami sekeluarga pergi hantar adik bongsu aku ada kem UPSR kat Hotel Seri Malaysia, Marang. Kem ni untuk budak2 seluruh negeri Terengganu yang dapat 5A masa peperiksaan lepas. Amboih, zaman aku dulu ndak ada macam ini pun. kem pun kat hotel bagai. rugi tak sempat merasa.

jadi lepas hantar eby, kiteorang lepak dekat pantai marang. Umi dah masak nasi tomato n dan beli sata ikan siap2 untuk berkelah. Yey! Mula2 misi mencari pantai yang best. sampai masuk kampung ape tah. semangatnye abah.. huhu.

cari tempat sesuai.


akhirnya singgah kat tepi pantai marang. semua tak sabar nak makan sebab terliur bau nasi tomato semerbak je dalam kereta. tapi aku terkam sata dulu sebab lama dah tak makan. hmm.. kat pantai ni boleh nampak pulau kapas. tapi sbb mendung sikit jadi tak berapa clear sangat pulau kapas tu. ok, yang lain jom kita tengok gambar.

acik & abg excited macam tak pernah pegi pantai

kaklang, paling lambat habis makan. orang dah habis excited dah main air.


gaya favourite, letak tangan sebelah kat pinggang sebelah kat pinggul -.-!

ingat nak bina sand castle, tapi tak sempat siap sebab air naik.


umi dan abah. ehem2. =)


yeah, pulang kerumah


satu aku suka pantai2 kat Terengganu ni sebab pantainya bersih dan jernih. susah nk nampak sampah. jauh beza kat sebelah pantai barat. tapi masalahnya, pantai dia tak berapa landai. tak banyak tempat yang boleh mandi. Huu..



*umi cakap aku nampak lagi elok pakai skirt, dia suruh aku pakai skirt lain kali kalau nak keluar jalan2. umi nak sponsor kah? mesti mahu! haha.